>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Help People, help animals, help Romania

Ajută oamenii, ajută animalele, ajută România.

În ultimele 2 săptămâni, Cosmetice Hotel a adus 3,2 tone de produse igienice, produse medicale și 250 kg de hrană pentru câini victimelor inundațiilor din Kherson, Ucraina, și a asistat în distribuția ajutorului. https://www.salesianer.ro/ Spălătoria hotelului a donat 8 metri cubi de prosoape și lenjerii de pat. Stihl Sanpetru https://motoutilaje.ro/ ne-a furnizat 8 pompe cu capacitatea de a evacua 22 de milioane de litri de apă pe săptămână la preț de cost.

Inundațiile din Ucraina reprezintă și o problemă majoră pentru România. Cadavrele a 20.000 de animale se descompun în apa care ajunge în Marea Neagră, fără a mai menționa alte substanțe toxice. Din punct de vedere financiar, dacă Lloyds of London mărește costul asigurării transportului maritim în Marea Neagră, toți trebuie să plătim acest lucru, iar niciunul dintre noi nu are nevoie de creșteri suplimentare de preț în acest moment.

Toți cumpărătorii vor primi dovezi fotografice cu numele lor scris pe un produs livrat în Ucraina, pe care le pot folosi pe propriile rețele de socializare.

Un sac de hrană pentru câini de 10 kg în Ucraina costă 965 UAH, adică aproximativ 118 lei, din cauza costurilor de transport în Ucraina. Noi livrăm un sac de 10 kg cu numele dumneavoastră la prețul de 40 lei, TVA inclus, și vă trimitem apoi dovada fotografică pentru rețelele dumneavoastră de socializare.

Trimiteți un pachet de igienă în Kherson.

Apa contaminată este peste tot. Igiena salvează vieți. Livrăm un pachet de igienă cu numele dumneavoastră la prețul de 10 lei, TVA inclus, și vă trimitem apoi dovada fotografică pentru rețelele dumneavoastră de socializare.

Trimiteți un pachet de alimente în Kherson.

Toată lumea are nevoie de hrană. Livrăm un pachet de alimente de 8 kg cu numele dumneavoastră la prețul de 25 lei, TVA inclus, și vă trimitem apoi dovada fotografică pentru rețelele dumneavoastră de socializare.