>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Despre Noi

Despre noi

LIVRARE IN SISTEM DE URGENTA

Ai nevoie de o livrare cat mai rapida si de produse cat mai bune?

Putem livra orice cosmeticele din gama noastra in regim de urgenta in Bucuresti, Brasov si zonele limitrofe in maxim 90 de minute pentru comenzile plasate si confirmate pana la ora 14:00. In afara acestor zone, avem nevoie de 3 minute / km, cu o comanda minima de 4 cutii.

UN SISTEM DE LOGISTICA MAI BUN SI LIVRARI MAI RAPIDE

Dupa cel al productiei, costul logisticii este cel care de obicei creeaza cele mai mari problem atat distribuitorilor cat si clientilor. Datorita noului nostru sistem de logistica, am reusit sa reducem foarte mult costurile de livrare, putand astfel sa oferim clientului atat livrari gratuite cat si colectarea la sfarsit de sezon a produselor nefolosite, la un pret mult mai mic fata de cel practicat e firmele de curierat.

Nu va ingrijorati in legatura cu termenul de plata, acesta poate fi negociat in functie de nevoile dvs!

SURSA DE CALITATE

Toate produsele sunt realizate in conformitate cu Legea Europeana 1223/2009 cu privire la produsele cosmetice, pentru a ne asigura ca va putem oferi calitate la cele mai inalte standarde si, in acelasi timp, un produs inovativ si competitiv.

SURSA DE VALOARE

Am dezvoltat pentru dvs. un sistem eficient de management si logistica, pentru a va putea oferi produse de o calitate superioara, conform normelor Europene si chiar certificate Nordic Ecolabel, la preturi foarte bune.