>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Informatii despre livrare

Informatii despre livrare

Livrarea se face în toată România, se pot aplica costuri suplimentare de curierat pentru anumite zone rurale. Acestea sunt definite de FanCourier & Urgent Cargus și în afara controlului nostru. Aceste costuri suplimentare pot fi evitate prin organizarea unui abandon în cel mai apropiat oraș sau colecție de la cel mai apropiat reprezentant FanCourier & Urgent Cargus.

  • Livrarea prin intermediului curieratului rapid este GRATUITA pentru orice comanda cu valoare minima de 400 lei fara TVA. Pentru comenzile sub aceasta valoare, se va percepe o taxa de transport de 20 lei fara TVA, indiferent de zona de livrare. (Se pot aplica costuri suplimentare de curierat pentru anumite zone rurale. Acestea sunt definite de FanCourier & Urgent Cargus și în afara controlului nostru)
  • Garantam livrarea a doua zi pentru orice comanda plasata si confirmata pana la ora 13:00.
  • Comenzile primite dupa ora 13:00 sunt ridicate de curier in cursul zilei urmatoare.
  • Cosmetice Hotel SRL isi rezerva dreptul de a nu mai colabora cu clientii care prezinta evenimente litigioase pe parcursul colaborarilor anterioare (comenzi refuzate la livrare fara un motiv intemeiat, comportament neadecvat, limbaj licentios, etc).
  • Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei – Livrarea în țările vecine poate fi discutată / negarantată