>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Cum elimini costurile cosmeticelor hoteliere?

Cum elimini costurile cosmeticelor hoteliere?

Niciodată nu a fost managementul costurilor o prioritate mai mare ca acum!

Cum hoteluri de 5 stele cum sunt Marriot, IHG, sau grupul Hyatt au adoptat trecerea la dispensere, acestea au devenit rapid noua normalitate globală. Acest lucru s-a datorat nu doar faptului că sunt ecologice și prietenoase cu mediul ci și datorită economiilor substanțiale de până la 80% faţă de utilizarea tuburilor şi sticluțelor convenționale.

Trecerea la dispenserele de lux Prija reprezintă atât o oportunitate de a reduce costurile aferente cosmeticelor hoteliere cât și o metodă de a genera profit.

Prea frumos pentru a fi adevărat? Vă invit să analizăm împreună urmatoarele date

  1. adoptarea dispenserelor nu reprezintă un cost deoarece este echivalentul utilizării sticluțelor și tuburilor convenționale timp de 14 nopți de cazare în regim dublu a unei camere

  1. oaspeţii iubesc brandul Prija şi în multe hoteluri s-a dovedit deja că mecanismul funcţionează, oferind oaspeţilor posibilitatea achiziţionării la recepţie a săpunului, gelului de duş şi loţiunii de corp pentru masaj Prija.

Este suficient ca un oaspete din 40 să cumpere un produs cosmetic din gama Prija pentru ca locața hotelieră să acopere costul cosmeticelor hoteliere într-o cameră dublă!


DESPRE COSMETICE HOTEL SRL

Partener tradițional a peste 2500 de clienți din Romania, Cosmetice Hotel SRL nu este doar un simplu furnizor de cosmetice hoteliere ci un partener care oferă servicii personalizate operatorilor din HoReCa. Compania este unic distribuitor în România pentru produsele GFL Skincare Italia.

Echipa Cosmetice Hotel vă stă la dispoziție la 0759101203, email: support@cosmeticehotel.com

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.