>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Dispensere gratuite! Profitati de oferta si faceti economii!

Dispensere gratuite! Profitati de oferta si faceti economii!

Dispensere gratuite! Profitati de oferta si faceti economii !

În timp ce prețurile continuă să crească, Cosmetice Hotel dezvoltă noi mecanisme de reducere a costurilor pentru domeniul turistic .

Suntem acum în măsură să oferim GRATUIT dispensere și reduceri semnificative operatorilor din turism care doresc să facă trecerea de la recipientele din plastic convenționale la dispenserele ecologice cu refill.

Trecerea la dispensere nu este o cheltuială. Comparativ cu utilizarea tuburilor și sticluțelor convenționale, costul trecerii la dispensere este inferior situației în care locația utilizează recipientele convenționale cu lichid similar, timp de 10 nopți de cazare în regim dublu.

După ce au făcut trecerea la dispensere, operatorii turistici au sesizat reducerea costurilor cu consumabilele hoteliere cu 80%.

În cazul în care se optează pentru dispensere premium precum Prija, hotelierii pot recupera întreaga investiție, deoarece oaspeții iubesc acest produs și îl pot achiziționa la recepție. Astfel, investiția se poate transforma într-un mic profit.

Cum ne protejăm de creșterile actuale de prețuri?

Prețurile la textilele hoteliere s-au majorat cu aproape 80% în ultimi 2 ani, ca urmare a creșterii cererii pentru bumbac. Dacă ne referim la piața cosmeticelor, probleme semnificative apar în aprovizionarea cu materiile prime pentru fabricarea cometicelor. Produsul cel mai afectat de creșterea prețurilor materiilor prime este săpunul solid pentru mâini.

În ceea ce privește accesoriile hoteliere, acestea au înregsistrat creșteri de prețuri de 20-24% în 2 ani, ca urmare a productivității scăzute și a crizei energiei electrice în China.

Vă recomandăm să plasați acum comenzi pentru a vă bucura de prețuri bune la produse de calitate

Veți putea astfel face economii considerabile în condițiile în care se anunță în continuare majorări de prețuri!


DESPRE COSMETICE HOTEL SRL

Partener tradițional a peste 2500 de clienți din Romania, Cosmetice Hotel SRL nu este doar un simplu furnizor de cosmetice hoteliere ci un partener care oferă servicii personalizate operatorilor din HoReCa. Compania este unic distribuitor în România pentru produsele GFL Skincare Italia.

Echipa Cosmetice Hotel vă stă la dispoziție la 0759101203, email: support@cosmeticehotel.com sau
www.cosmeticehotel.com

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.