Aflați cum puteți economisi 20.000 lei pe an sau sa obtineti 80% discount!
Ce este calculatorul de consumabile hoteliere de la Cosmetice Hotel?
Matematica este cea mai simplă știință, iar calculatorul realizat de Cosmetice Hotel vine în sprijinul hotelierilor și îi ajută să înțeleagă cum pot obține economii considerabile oferind cosmetice de calitate. Domeniul horeca învață din experiență și este interesat de noile tendințe iar când sunt argumente că o metodă nouă este mai bună decât una veche, hotelierii sunt deschiși la schimbare.
Un exemplu recent este , din păcate, disponibilizarea a 35% din angajați în perioada pandemiei pentru a reduce costurile. Prin trecerea la dispenserele cu pompă, precum cele de la Cosmetice Hotel, un hotel de 4 au 5 stele economiseste salariul pe un an al unui angajat, luând în calcul 25 camere la un grad de ocupare de 60%.
Este o necesitate ca hotelurile să fie preocupate de protejarea mediului înconjurător, să îmbunătățească calitatea și să reducă și costurile, în același timp.
Cum funcționează calculatorul de consumabile?
În doar 30 de secunde hotelierul poate introduce numărul de camere, gradul estimat de ocupare și costurile curente cu consumabilele hoteliere pe care le folosește. În paralel, va vedea comparația cu utilizarea dispenserelor italiene de lux, cu certificări eco. În plus, instrumentul oferă 3 secțiuni speciale ce vor ajuta hotelierii să estimeze costul anual al oricărui consumabil, în doar câtva secunde.
Ce provocări apar în încercarea de a orienta hotelierii către protejarea mediului și trecerea la dispensere?
În domeniu există prejudecăți și lipsă de informații legate de dispensere. Cu ceva timp în urmă dispenserele erau privite ca oferind lichide de calitate inferioară, fără a se lua în calcul necesitatea protejării mediului și elementele de cost. Legat de cost, am întâmpinat două probleme. În primul rând hotelierii aveau impresia că la 100 de camere sunt necesare 100 de dispensere. Am rezolvat acest lucru, oferind hotelierilor un număr de dispensere raportart la gradul de ocupare, în perioada de trecere de la cosmetice convenționale la dispensere. Exemplificând, dacă un hotelier are acum un grad de ocupare de 30% , trecerea la dispensere se va realiza în doar 30% din camere. Sunt situații în care locația face treptat trecerea la dispensere, câte 10 camere pe lună.
Cum devine trecerea la dispensere GRATIS când prețurile pleacă de la 39 lei/lună pentru un dispenser?
39 lei/dispenser a fost inițial un preț de cost pentru noi. Am demarat apoi un proiect comun cu furnizorul GFL Italia, de a transforma fluviul Dunărea într-o zonă verde, am renegociat prețurile și putem oferi acum dispensere cu lichid în interior de la 29 lei. În acest moment extindem campania de protejare a mediului înconjurător și vom putea oferi reduceri suplimentare hotelierilor și în funcție de contribuția lor dar prețul de 39 lei este un reper de la care pornim discuția.
În termen de costuri, hotelierii plătesc în acest moment în jur de 75 lei pentru 15 zile de cazare. Un dispenser durează în medie 15 zile , prin urmare, costul unui dispenser care conține un lichid de calitate, este acoperit în 10 zile de cazare, așa că hotelierul are economii imediate. Locația poate face o comparație între a utiliza cosmetice mici care durează 10 zile sau un dispenser care generează economii după 10 zile, investind aceeași sumă. În cazul unei locații de cazare cu un grad de ocupare de 30% , practic nu sunt costuri de tranziție.
Ce sunt dispeneserele de la Cosmetice Hotel diferite față de produsele concurente?
În primul rând, dipenserele noastre din inox sunt cu 60% mai ieftine decât la orice alt concurent din Europa. Am reușit obținerea unor prețuri competitive prin achiziții de volum mare. Dacă ne referim la dispenserele din plastic, avem prețuri speciale pentru locațiile de-a lungul fluviului Dunărea, în cadrul proiectului comun (cu furnizorul nostru italian) de a opri poluarea mediului cu 5 milioane de sticluțe din plastic de unică folosință în România.
Legat de utilizare, dispenserele noastre eliberează 1,3 ml per compresie. De regulă oaspetele are tendința de a apăsa de 2 sau 3 ori dar în cazul produselor noastre, oaspetele realizează rapid că nu sunt necesare dozări repetate, din cauza calității superioare a lichidului.
În plus, comparați un dispenser de această calitate cu dispenserul clasic cu eliberare prin strângere care de regulă nu pot fi reumplute și se aruncă, irosind 5-10% din lichid care rămâne în interiorul recipientului. Dispenserele care eliberează lichidul prin strângere au beneficiile lor dar hotelierii trebuie să fie conștienți de faptul că nu pot fi reumplute și sunt mai puțin eficiente ca și cele pe baza de pompă.
În cele din urmă și cel mai important este că dispenserele trebuie să arate bine, să aibă un design frumos și să nu transmită ideea unui lucru demodat ce nu va fi apreciat de oaspeti…Cosmeticele cu design invechit sau care transmit ideea de „ieftin” nu vor genera clienți mulțumiți și reveniri repetate în locație.
Lasă un răspuns