>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Prioritatea hotelierilor in 2022 este reducerea costurilor!

Prioritatea hotelierilor in 2022 este reducerea costurilor!

Vă sfătuim să faceți un control sumar al caloriferului și dacă observați că nu se încălzește uniform îneamnă că PIERDEȚI BANI, ceeea ce poate fi prevenit totuși printr-o verificare și reparație de rutină.
Sunt câteva simptome care indică o funcționare necorespunzătoare:

  • La o simplă atingere simțiți doar petice de suprafețe care emană căldură
  • La mijloc sau în partea de jos, caloriferul este rece

 

Dacă încă vă irită ultimele scumpiri la utilități, este recomandat să nu vă mai gândiți la ele pentru că nu mai puteți face mare lucru. Ceea ce puteți face însă este să alocați câteva minute pentru a verifica cum funcționează sursele de căldură și astfel, printr-o întreținere corectă a acestora, să obțineți astfel economii de până la 40%. Doar aerisirea caloriferelor poate crește eficiența lor cu 50%!
In 2022 toți trebuie să fim orientați către reducerea costurilor și creșterea gradului de satisfacție a clienților.

Urmează să faceți îmbunătățiri sau renovări în locație, să înlocuiți textilele hoteliere sau doriți să importați articole din China? Echipa Cosmetice Hotel este alături de dvs cu cele mai bune produse și soluții.

Dacă doriți să faceți economii considerabile luați legătura cu un reprezentant Cosmetice Hotel pentru a vă propune soluția personalizată de REDUCERE a COSTURILOR prin Noul Sistem de Management Inteligent.

 


DESPRE COSMETICE HOTEL SRL

Partener tradițional a peste 2500 de clienți din Romania, Cosmetice Hotel SRL nu este doar un simplu furnizor de cosmetice hoteliere ci un partener care oferă servicii personalizate operatorilor din HoReCa. Compania este unic distribuitor în România pentru produsele GFL Skincare Italia.

Echipa Cosmetice Hotel vă stă la dispoziție la 0759101203, email: support@cosmeticehotel.com

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.