>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Reduceți costurile anuale aferente unei camere cu 1000 lei!

Reduceți costurile anuale aferente unei camere cu 1000 lei!

Nu vă putem reduce factura la gaze dar vă putem ajuta să reduceți substanțial costurile camerelor!

Dispenserele ecologice de la Cosmetice Hotel reduc  costul cosmeticelor hoteliere cu până la 80%. Acum este timpul să diminuați costurile și să vă pregătiți pentru iarnă!

Miturile conform cărora dispenserele ar fi inacceptabile au fost dărâmate de către lanțurile hoteliere internaționale de top, precum Marriot, Hyatt, IHG și Accor, companii care au făcut tranziția la dispensere la nivel global.

Adoptarea dispenserelor Cosmetice Hotel va contribui la reducerea imediată a costurilor, deoarece acestea oferă lichid pentru 16 nopți de cazare în regim dublu.

Hotelierii plătesc în acest moment aproximativ 3,6 lei pentru 4 sticluțe sau tuburi.

Un dispenser Prija cu lichid inclus costă 35 lei. Asta înseamnă costul pentru 10 nopți de cazare în regim dublu, ulterior costul reumplerii fiind de 9,5 lei pentru o medie de 16 nopți de cazare, 9,5 lei pentru un produs Italian exceptional. Comparați cu 57,6 lei, contravaloarea sticluțelor și tuburilor convenționale pe perioada a 16 nopți de cazare în regim dublu. Alegerea este ușor de făcut!

Nu ne ajută doar să fim îngrijorați de creșterea costurilor operaționale ale locației ci este imperios să luăm măsuri de gestionare a cheltuielilor.

Tranziția către dispensere rezolvă problema costurilor și vă adduce economii de până la 80%!

DESPRE COSMETICE HOTEL SRL

Partener tradițional a peste 2500 de clienți din Romania, Cosmetice Hotel SRL nu este doar un simplu furnizor de cosmetice hoteliere ci un partener care oferă servicii personalizate operatorilor din HoReCa. Compania este unic distribuitor în România pentru produsele GFL Skincare Italia.

Echipa Cosmetice Hotel vă stă la dispoziție la 0759101203, email: support@cosmeticehotel.com sau
www.cosmeticehotel.com

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.