>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un dispenser!

dispensere ecologice Prija

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un dispenser!

Dispenserele se împart în două categorii

 

Dispensere pe bază de comprimare

In fotografie este dispenserul tipic pe bază de comprimare de la Genevea Guild care se poate fixa cu șuruburi sau bandă adezivă (inclusă). Dispenserele pe bază de comprimare sunt economice în comparație cu sticlele convenționale și totuși, acestea nu ar trebui să mai reprezinte prima alegere a consumatorului deoarece:

 1. Arată ca o soluție ieftină în comparație cu alte dispensere disponibile pe piață

 2. Un hotelier trebuie să cumpere o doză nouă pentru dispenser de fiecare dată când trebuie schimbat pentru că nu se pot reumple în comparație cu dispenserele care permit acest lucru. A achizițona mereu un nou dispenser este un cost și o risipă de plastic inutilă

 3. Când dispenserul pe bază de comprimare ajunge la ultimi 20-30 ml trebuie înlocuit, ceea ce înseamnă că 5-10% din conținut este aruncat.

 4. Cantitatea de lichid distribuit nu se poate controla, rezultatul fiind o cantiate mare de produs folosită la fiecare comprimare.

 5. Dacă folosiți un produs de calitate este foarte ușor pentru unii oaspeți să sustragă conținutul.

 

Dispenserele cu pompă

Dispenserele cu pompă sunt recomandate pentru că:

 1. Folosesc, în medie cu 60% mai puțin lichid decât dispenserele pe bază de comprimare.

 2. Datorită faptului că recipientul se reumple nu există costuri de înlocuire a lui, așadar reumplerea lor costă mai puțin de 50% raportat la costul dispenserelor pe bază de strângere/ comprimare.

 3. Un dispenser GFL distribuie 1,3 ml per comprimare. Un oaspete normal va pompa de 2-3 ori rezultând cam 3-4 ml care sunt suficienți când se folosește un produs de calitate. Acest fapt generează reducerea cantității de produs folosit cu 50%

 4. Când dispenserele mai au puțin produs în ele, se poate face refill astfel încât nimic nu este risipit în comparație cu primele dispensere la care conținutul rămas se aruncă.

 5. Unii turiști pot sustrage conținutul, caz în care hotelierii pot decide ce cantitate de produs pun în dispenser

 6. Atât modelele cu inox cât și cele din plastic au un design atractiv și se încadrează amonios în orice baie, putând fi montate cu șuruburi sau adeziv

DESPRE COSMETICE HOTEL SRL

Partener tradițional a peste 2500 de clienți din Romania, Cosmetice Hotel SRL nu este doar un simplu furnizor de cosmetice hoteliere ci un partener care oferă servicii personalizate operatorilor din HoReCa. Compania este unic distribuitor în România pentru produsele GFL Skincare Italia.

Echipa Cosmetice Hotel vă stă la dispoziție la 0759101203, email: support@cosmeticehotel.com sau
www.cosmeticehotel.com

 

 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.