>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Soluții de reducere a costurilor pentru perioada pe care o traversam

Soluții de reducere a costurilor pentru perioada pe care o traversam

În timp ce mediul de afaceri se confruntă cu escaladarea prețurilor la gaze și energie electrică în urma conflictului din Ucraina, hotelierii trebuie să se adapteze noilor condiții din piață. În lipsa conștientizării acestora și a implementării unui sistem de management inteligent, profitul poate fi grav afectat.

Domeniul logistic la nivel global, întâmpină mari provocări. De exemplu, paleții pe care sunt stivuite produsele, au înregistrat creșteri majore de prețuri, ajungând la aproximativ 24 euro/palet, deoarece Ucraina este cel mai mare furnizor de lemn la nivel mondial. Articolele din hârtie sunt afectate în același mod, indiferent că vorbim de simpla hârtie de scris sau de hârtia igienică.

Marii producători întâmpină dificultăți generate de lipsa de materii prime dar și ca urmare a penuriei de etichete pentru toate categoriile de produse.

Prețul unei sticluțe de 20 ml de gel de duș a crescut de la 49 de bani la 65-70 bani. Prețurile săpunurilor solide au înregistrat același trend, procentul de creștere fiind de 40% raportat la octombrie 2021, iar în cazul bumbacului de 100% în doar 2 ani.

Soluția de a mări tarifele pentru clienți nu asigură stabilitatea afacerii pe termen lung dar reducerea costurilor prin management inteligent poate genera rezultate imediate.

Să luăm ca exemplu o unitate turistică de 50 camere și un grad de ocupare de 75%, care folosește cosmetice în recipiente convenționale. Locația poate să treacă la dispensere, oferind oaspeților un produs ecologic, de calitate superioară, care durează aproximativ 16 zile, iar costul este similar cu cel al utilizării sticluțelor tradiționale în 8 nopți de cazare. La nivelul unui an întreg, economiile pot ajunge și la 45 000 lei.

Marile lanțuri hoteliere de 5 stele ca Marriot, Intercontinental și Hyatt au făcut deja tranziția la dispensere, obținând economii chiar și de 80 % din bugetul aferent cosmeticelor hoteliere.

Contactează-ne, pentru a discuta o ofertă personalizată și mecanismul potrivit de reducere a costurilor!

 

DESPRE COSMETICE HOTEL SRL

Partener tradițional a peste 2500 de clienți din Romania, Cosmetice Hotel SRL nu este doar un simplu furnizor de cosmetice hoteliere ci un partener care oferă servicii personalizate operatorilor din HoReCa. Compania este unic distribuitor în România pentru produsele GFL Skincare Italia.

Echipa Cosmetice Hotel vă stă la dispoziție la 0759101203, email: support@cosmeticehotel.com sau
www.cosmeticehotel.com

Share this post