>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

COSMETICE HOTEL recruteaza reprezentanti la nivel national!

COSMETICE HOTEL recruteaza reprezentanti la nivel national!


 

Dacă dorești să obții un venit suplimentar te așteptăm ca și reprezentat în echipa Cosmetice Hotel!

Cosmetice Hotel recrutează în întreaga țară reprezentanți în regim part time, preferabil persoane care lucrează în turism și oferim comisioane avantajoase!
 
Industria hotelieră s-a schimbat enorm în ultmele 18 luni iar transformarea nu se oprește aici!
Sunteți proprietarul unei pensiuni sau angajat în domeniul ospitaliății? Vă oferim o oportunitate extraordinară într-o perioada plină de provocări. Experiența în vânzări reprezintă un avantaj dar nu este esențială dar cunoștințele despre domeniul turistic sunt necesare deoarece se lucreaza direct cu companii și factori de decizie din domeniu.
 
Cosmetice Hotel nu este în căutare de persoane care să vândă produsele pentru că acestea se vând de la sine, cererea fiind oricum ridicată. De aceea dorim în echipa noastră parteneri care să educe hotelierii cu privire la beneficiile trecerii la dispensere și economiile generate de adoptarea noilor produse.
 
Ca și exemplu practic, accesați linkul de mai jos și urmați urmatorii pași:
 
– introduceți cifra “50” la Numărul de Camere si cifra “4” la Gel de duș și șampon, ceea ce reprezintă numărul de sticluțe de gel de duș și șampon folosite într-o cameră dublă, într-o noapte de cazare la un cost mediu de 1 leu/buc
 
– în secțiunea Săpun introduceți “1 bucată” la 0,5 lei

 

 

În urma calculului veți observa cum un hotelier poate economisi salariul unui angajat pentru un an de zile, renunțând la cosmeticele hoteliere convenționale și trecând la dispensere. Pe lângă economiile de 80% în bugetul cosmeticelor hoteliere, adoptarea dispenserelor potejează mediul înconjurător prin reducerea cantității uriașe de recipiente din plastic care se ridică la 1 miliard de bucăți în turismul din România.
 

Vă invităm să vă alăturați echipei Cosmetice Hotel și să profitați de această oportunitate de a avea o sursă suplimentară de venit și a educa companiile din turism!
Pozițiile sunt disponibile în înreaga țară!
 
Pentru detalii și aplicări vă rugăm să ne contactați la email support@cosmeticehotel.com

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.