>>>>>>>>>>> NOU Incercati calculatorul de economii * <<<<<<<<<<<<<<<

Cum reduci costurile si transformi cheltuielile in profit?

Cum reduci costurile si transformi cheltuielile in profit?

In ultimele 18 luni, hotelierii şi proprietarii de restaurante şi-au văzut cu toţii profiturile diminuânu-se şi au transfomat creșterea statisfacţiei clienţilor în principala proritate.

Ȋn decurs de 3 ani dispenserele vor fi noua normalitate iar companiile din HoReCa vor avea nu doar ocazia de a oferi produse mai bune la preţuri mai mici, ci şi transformarea costurilor în profit, prin vânzarea, la recepţie, a cosmeticelor premium către proprii oaspeți.

Dacă doar 1 din 34 de clienţi le vor achiziționa la recepţie, investiția în produse va fi recuperată integral, acest lucru fiind deja pus în practică în numeroase hoteluri din România. Proprietarilor de restaurante le oferim posibilitatea de a asigura clienților o experienţă de 5 stele în toalete prin instalarea de dispensere manuale cu lichide de calitate premium ceea ce poate accelera transformarea cheltuielor în profit.

Efectul este uriaş în cazul hotelurilor care organizează evenimente de familie. Flacoanele de 100 ml de loţiune hidratantă pentru oaspeţi crează o ambianţă plăcută şi vânzări pe măsură iar loţiunile hidratante sau de masaj s-au dovedit a fi deosebit de apreciate de către oaspeţi ca şi daruri pentru relaxare sau tratament, ceea ce nu ar trebui să fie trecut cu vederea de niciun hotelier care doreşte să își încânte oaspeții.

https://cosmeticehotel.com/product/9420/

https://cosmeticehotel.com/product/100ml-prija-crema-hidratanta-pentru-maini-si-corp-cu-vitamina-e/

DESPRE COSMETICE HOTEL SRL

Partener tradițional a peste 2500 de clienți din Romania, Cosmetice Hotel SRL nu este doar un simplu furnizor de cosmetice hoteliere ci un partener care oferă servicii personalizate operatorilor din HoReCa. Compania este unic distribuitor în România pentru produsele GFL Skincare Italia.

Echipa Cosmetice Hotel vă stă la dispoziție la 0759101203, email: support@cosmeticehotel.com

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.